Ξέρουμε πόσο αγαπάτε τα παστέλια μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το παγωτό με παστέλι θα το λατρέψετε! Είναι ότι χρειάζεστε για να δροσιστείτε το καλοκαιράκι, νόστιμη και πανεύκολη συνταγή με 3 μόνο υλικά.
Υλικά
- 250 γραμμάρια Παστέλι με κελυφωτό φιστίκι
- 500 γραμμάρια Κρέμα γάλακτος (Γύρω στα 30% λιπαρά)
- 397 γραμμάρια (1 κουτί) Κουτί ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε τα παστέλια σε δόσεις στο μούλτι, χωρίς να τα αφήσετε να γίνουν σκόνη καθώς θα πρέπει να «κρατάνε» στο δόντι.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι.
- Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάτε για ακόμη 1 λεπτό.
- Σταματάτε το μίξερ, προσθέτετε τα σπασμένα παστέλια και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.
- Ύστερα αδειάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το αφήνετε να παγώσει στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Kαλή επιτυχία!